Cookie- og privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger:

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

VIN KOMPAGNIET AF 1995 ApS
Oliefabriksvej 45
2770 Kastrup
Tlf. +45 20 80 72 02
Mail: post@vin-kompagniet.dk
CVR. 18490196

Cookies på vin-kompagniet.dk:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "session cookies" - de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. "Session cookies" gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes "permanent cookie", og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På vin-kompagniet.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Nødvendige cookies

Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem en CMS platform (Magento ver. 1.9.3.2). Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind og hvad indholdet af din indkøbskurv er.

Præference- cookies

Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

Drifts- og optimeringscookies

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (gælder alle browser)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med styresystemet Android
Telefoner med Windows 7

Logstatistik

Logstatistik bruges på vin-kompagniet.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På vin-kompagniet.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger
Hvilke personoplysninger registrerer vi?
For at du kan modtage vores nyhedsbreve og handle online på vin-kompagniet.dk, er det nødvendigt at registrere følgende personlige oplysninger:

Nyhedsbrev:
Navn
E-mailadresse

Køb via hjemmesiden:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vin Kompagniet registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Formål med registrering af personoplysninger
Vi foretager registreringen af disse oplysninger med det formål, at kunne levere nyhedsbreve og/eller varer til dig. Vi bruger oplysningerne til at besvare henvendelser fra vores kunder, diagnosticere problemer, refundere kundernes betalinger i tilfælde af fortrydelse eller anden opsigelse af køb og til at yde andre former for kundeservice. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig.

Sikkerhed
Vi modtager ikke dine betalingskort informationer da alle transaktioner foregår krypteret via en sikret betalingsgateway, der lever op til gældende lov. Vi videresælger ikke dine data og de leverandører vi benytter til eksempelvis hosting af hjemmeside, nyhedsbreve og økonomisystem, lever alle op til gældende lov. Personoplysningerne registreres hos VIN KOMPAGNIET AF 1995 ApS og opbevares så længe der er brug for dem ift. hvilke oplysninger det drejer sig om:

Brugerdata: dvs. dine stamdata opbevares indtil evt. afmelding af nyhedsbrev eller sletning af brugerkonto.
Transaktionsdata: dvs. oplysninger vedr. køb slettes efter 5 år.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi anvender en række foranstaltninger for at beskytte dine persondata og for at beskytte imod misbrug og uautoriseret adgang. F.eks. gemmer vi de personlige oplysninger, som du oplyser, på computersystemer med begrænset adgang og i kontrollerede omgivelser. Derudover sikrer vi os, at vores leverandører af f.eks. hjemmeside hosting, mailing og økonomisystemer lever op til lovgivningen af databeskyttelse (GDPR).

Du kan få adgang til dine kontooplysninger ved at bruge et individuelt bruger-login og et password på www.vin-kompagniet.dk. For at kunne beskytte dine persondata skal du holde dit password fortroligt og ikke udlevere det til andre personer. Du bedes venligst meddele os omgående, hvis du mener, at dit password er blevet misbrugt. Derudover bør du altid logge ud og lukke din browser, når du er færdig med din session. Bemærk venligst, at vi aldrig vil bede dig om at oplyse dit password.

Som registreret hos VIN KOMPAGNIET AF 1995 ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dennis Larsen via e-mail dennis@vin-kompagniet.dk.