Pickering's Gin

Pickering's Gin
Guldmedalje v/World Spirits Awards 2015
Guldmedalje v/San Fransico World Spirits Competition 2015
Guldmedalje v/The Gin Masters 2015

Pickering’s – håndværks-gin fra Skotland
Pickering’s er en ægte ”håndværks-gin” skabt af gin-nørderne Marcus Pickering og Matthew Gammell.Opskriften er en gammel familieopskrift fra Bombay, Indien da landet var britisk koloni og består af en unik infusion af enebær, koriander, kardemomme, angelica, fennikel, anis, citron, lime og nellike i en neutral spiritus på skotsk korn som justeres til 42% alkohol med lokalt kildevand.

LÆS MERE UNDER "BESKRIVELSE" NEDENFOR.

Lagerstatus: På lager

350,00 DKK pr. stk.
350,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Skotland
Drue Nej
Alkohol 42%
Størrelse 70 cl.
Type Spiritus
Producent Sommerhall Distillery
Region Edinborough
Låg Skruelåg
Beskrivelse

Detaljer

Pickering’s – håndværks-gin fra Skotland
Pickering’s er en ægte ”håndværks-gin” lavet af det lille nye gin distilleri Sommerhall skabt af gin-nørderne Marcus Pickering og Matthew Gammell. Distilleriet ligger i Edinborough og er første distilleri i Skotlands hovedstad i over 150 år. Opskriften er en gammel familieopskrift fra Bombay, Indien da landet var britisk koloni og består af en unik infusion af enebær, koriander, kardemomme, angelica, fennikel, anis, citron, lime og nellike i en neutral spiritus på skotsk korn som justeres til 42% alkohol med lokalt kildevand.

Skånsomt destilleret ”small batch” gin
Hver en dråbe gin destilleres på den special designede kobberkedel kaldet ’Gert’ efter Matthews bedstemor (som efter sigende skulle have været en skøn stor og rund dame lige som kedlen ;)). Destilleringen foregår ved den forholdsvis sjældne ’bain marie’ metode hvor en mere blid opvarmning af spiritus og urter giver en langsommere infusion som giver flere nuancer og kompleksitet i den færdige gin.

En ginelskers gin
Resultatet er en frisk og flot aromatisk gin med dominerende noter af citrus og enebær der åbner op for dybere noter af varme krydrede strejf af lakrids, kardemomme og nellike. En silkeblød gin med en elegant tør og blomstret finish. Lækker i en klassisk GT med en skive grape eller frisk citrongræs men har også nok karakter til mere eksperimenterende cocktail opskrifter. En gin for ægte ginelskere.

Anmeldelser