Jos. Nusbaumer Vieux Kirsch, 45%, ½ flaske

Jos. Nusbaumer Vieux Kirsch, 45%, ½ flaske
Hos Nusbaumer er det en kunst at destillere. Gamle hemmelige traditioner i dag er forenet med moderne teknologi. Stor forsigtighed og koncentration er nødvendig for, at sikre en perfekt gæring af frugt som efter mange måneder destilleres til Eaux-de-Vie. Af ligeså stor betydning er kvaliteten og mængden af den frugt som bruges. Det kommer vel ikke som en overraskelse, at Nusbaumer anvender rigtig meget frugt – 18 kg kirsebær til én liter Eaux-de-Vie, og kun den bedste kvalitet.

LÆS MERE UNDER "BESKRIVELSE" NEDENFOR.

Lagerstatus: På lager

190,00 DKK pr. stk.
190,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Frankrig
Drue Nej
Alkohol 45%
Størrelse 35 cl.
Type Spiritus
Producent Jos. Nusbaumer
Region Alsace
Låg Skruelåg
Beskrivelse

Detaljer

JOS. NUSBAUMER EAUX-DE-VIE
I generationer har familien Nusbaumer destilleret i byen Steige beliggende i Vogeserne højt over vinmarkerne i Alsace – ca. 30km fra Colmar. 1947 grundlage de et destilleri til kommercielt brug baseret på de gamle traditioner.

Hos Nusbaumer er det en kunst at destillere. Gamle hemmelige traditioner i dag er forenet med moderne teknologi. Stor forsigtighed og koncentration er nødvendig for, at sikre en perfekt gæring af frugt som efter mange måneder destilleres til Eaux-de-Vie. Af ligeså stor betydning er kvaliteten og mængden af den frugt som bruges. Det kommer vel ikke som en overraskelse, at Nusbaumer anvender rigtig meget frugt – 18 kg kirsebær til én liter Eaux-de-Vie, og kun den bedste kvalitet. Hos Nusbaumer sikrer en meget lang lagring, i nogle tilfælde år, at deres Eaux-de-Vie er perfekt når den tappes på flasker.

Anmeldelser