Armagnac Marcel Trépout XO 12 år, 40%

Armagnac Marcel Trépout XO 12 år, 40%
Når statsoverhoveder besøger Frankrig får de en gave fra den franske regering, og det er oftest Armagnac Marcel Trépout.
Huset er kendt over hele Frankrig som feinschmeckernes Armagnac og kendere fastholder at Trépout er en af verdens bedste brandys. Husets armagnacs er kendetegnet ved intense og raffinerede aromaer såsom vanilje, cigaræske, honing, brunet smør, appelsinskal, blommer, kvæde og karamel. Smagen er altid lækker blød, rund og ekstremt velbalanceret.

LÆS MERE UNDER "BESKRIVELSE" NEDENFOR.

Lagerstatus: På lager

429,00 DKK pr. stk.
429,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Frankrig
Drue Nej
Alkohol 40%
Størrelse 70 cl.
Type Spiritus
Producent Marcel Trépout
Region Gascogne
Låg Kork
Beskrivelse

Detaljer

Når statsoverhoveder besøger Frankrig får de en gave fra den franske regering, og det er oftest Armagnac Marcel Trépout. Huset er kendt over hele Frankrig som feinschmeckernes Armagnac og kendere fastholder at Trépout er en af verdens bedste brandys. Husets armagnacs er kendetegnet ved intense og raffinerede aromaer såsom vanilje, cigaræske, honing, brunet smør, appelsinskal, blommer, kvæde og karamel. Smagen er altid lækker blød, rund og ekstremt velbalanceret.

Armagnac Marcel Trépout er produceret på Château Notre-Dame i hjertet af Gascogne og i deres kældre gemmer på en ufattelig samling af ældgammel armagnac helt tilbage til årgang 1830.

Armagnac Marcel Trépout serveres på nogle af verdens mest kendte hoteller og restauranter som for eksempel; Hotel Martinez i Cannes, Restaurant Michel Sarran i Toulouse, Ma Cuisine i Beaune, The Claridges i London, Waterside Inn Michel Roux, Taj Mahal Palace i Mumbai og mange flere.

Marcel Trépout Armagnac lagres desuden langt længere end lovens minimumskrav:

VS: minimum 4 år

VSOP: minimum 8 år

X.O.: minimum 12 år

HORS D’AGE/VIEUX: minimum 20 år

Anmeldelser