2018 Chardonnay Réserve Chevancy

2018 Chardonnay Réserve Chevancy
Søger du en lækker, fed Chardonnay smækfyldt med frugt, der leverer vanvittig velsmag til prisen? Så søg ikke længere for den er lige her!

Chevancy Réserve er en overdådig sydfransk Chardonnay der stilmæssigt minder mere om rig Chardonnay fra Californien end om de mere slanke, sprøde Chablis vine.
Kombinationen af den sydfranske sol og en luksusbehandling med hele 12 måneder på egetræsfade skaber en tæskelækker hvidvin, der både kan nydes alene og til fisk, fjerkræ, risotto, pastaretter, lette asiatiske retter og salater m.m.

Duften lokker med solmoden, eksotisk frugt, abrikos og citrus med nuancer af vanilje og toast fra fadet. Smagen er rig , fyldig og blød med en flot koncentration af moden stenfrugt og eksotisk frugt med en behagelig snert af sødme som balanceres af en saftig friskhed. En Chardonnay ”pleaser” på den helt rigtige måde.

LÆS MERE UNDER "BESKRIVELSE" NEDENFOR.

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK pr. stk.
99,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Frankrig
Drue Chardonnay
Alkohol 13,5%
Størrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Producent Vignerons du Narbonnais
Region Pays d'Oc
Låg Skruelåg
Beskrivelse

Detaljer

Vignerons du Narbonnais
Det sydfranske Languedoc-Roussillon område strækker sig langs Middelhavskysten fra Pyrenæerne i vest til Montpellier i øst. Det er et af Frankrigs ældste vindistrikter og her har været dyrket vin i århundreder og mange vinmarker er gået i arv gennem generationer. I gennem tiderne har mange mindre vinbønder slået sig sammen og dannet kooperativer, hvor de med fælles midler har kunne investere i bedre vinifikationsudstyr. Før i tiden havde de et lidt ringe ry, men i dag findes der en perlerække af kvalitetsbevidste kooperativer. Et af dem er Les Vignerons du Narbonnais grundlagt i 1936, der i dag tæller 330 medlemmer. Her har en ny generation af vinbønder og vinmagere med bedre uddannelse, sat ambitionsniveauet højt for at vise hvad deres elskede Languedoc-Roussillon er i stand til at levere af fantastiske vine.

Anmeldelser