2017 Tempranillo - Malbec, Santa Rosa Estate, Zuccardi

2017 Tempranillo - Malbec, Santa Rosa Estate, Zuccardi
Her har Zuccardis vinmager krydret Argentinas nationaldrue Malbec med Tempranillo kendt fra spanske Rioja og Ribera del Duero, som også stortrives her. Sammen giver de et spændende blend med intens duft af modne brombær, hindbær, jordbær og blomme med strejf af viol og chokolade. Smagen er lækker blød med rig, moden bærfrugt samt en god balancerende, saftig friskhed. Nyd den alene som hyggevin eller til oksekød, lam og krydret svinekød – gerne grillet eller til krydrede pastaretter og ost.

LÆS MERE UNDER "BESKRIVELSE" NEDENFOR.

Lagerstatus: På lager

75,00 DKK pr. stk.
75,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Argentina
Drue Malbec, Tempranillo
Alkohol 12%
Størrelse 75 cl.
Type Rødvin
Producent Zuccardi
Region Mendoza
Låg Skruelåg
Beskrivelse

Detaljer

Bodega Familia Zuccardi
Den unge Alberto Zuccardi rejste til oprindeligt til Mendoza for at oprette og demonstrere effektiviteten af et vandingssystem. Men for at gøre dette, fik han plantet en vinmark og der gik ikke mange år før t han indså at hans fremtid ikke var vand men vin. Han grundlagde derfor Bodegas Familia Zuccardi i 1963 og vingården er blevet i familiens eje lige side. Zuccardi er i dag anerkendt som én af Argentinas allerbedste vinproducenter.

”Zuccardi keeps going from strength to strength and is doing incredible work in the vineyards… clearly among the top wineries of the country—and improving each year. Bravo!” – Robert Parker

Zuccardis Santa Rosa vingård
Zuccardis vinmarker i Santa Rosa ligger i 600 meters højde. Her får det intense sollys druerne til at danne meget tykke skaller, mens de kolde nætter giver en ekstra lang vækstsæson. Dette resulterer i perfekt modne druer, som har bevaret deres friskhed og har udviklet en flot aromatisk kompleksitet. Med druerne herfra laver Zuccardi deres Santa Rosa vine; en serie af ”top value” vine med vægt på den flotte frugt.
Anmeldelser