2017 Côtes du Rhône Rosé Lavau

2017 Côtes du Rhône Rosé Lavau
Det familieejede Rhônehus Lavau har lavet en flot rosé i Provence stil der smager som sommer på flaske. En lys laksefarvet vin med skøn duft af hindbær, jordbær og ribs med nuancer af hybenrose, hvid fersken og flint. Vinen er dejlig tør uden at være knasende med en lækker blød fylde og elegant rød bærfrugt og en saftig, tørstslukkende friskhed. En perfekt sommerrosé der kan nydes til et væld af lette retter og alene til en hyggestund i solen.

LÆS MERE UNDER "BESKRIVELSE" NEDENFOR.

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK pr. stk.
99,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Frankrig
Drue Cinsault, Grenache
Alkohol 12,5%
Størrelse 75 cl.
Type Rosé
Producent Lavau
Region Rhône
Låg Kork
Beskrivelse

Detaljer

Lavau – familieejet Rhônehus
Lavau familien har lang erfaring med vinproduktion – siden 1895 i St. Émilion i Bordeaux og de sidste 50 år i Rhônedalen. Lavau har gennem årene opbygget venskaber med mange af Rhônedalens dygtige vinbønder og køber i dag druer fra 350 druedyrkere og vingårde, der hellere vil sælge deres druer til Lavau familien end til de lokale kooperativer. Selv ejer Lavau 170 hektar vinmarker i Rhônedalens mest prestigiøse appellationer.

Anmelderrost topkvalitet
Siden 2000 har brødrene Benoît og Frédéric Lavau stået ved roret og de har løftet vinhuset til helt nye højder. Med deres flotte klassiske, traditionelle vine, har de imponeret verdens mest anerkendte internationale anmeldere med deres høje kvalitet – ikke mindst til prisen. At vinene overleverer når det kommer til kvalitet gjorde bl.a., at deres Gigondas stormede ind på Wine Spectator’s berømte Top 100 liste i 2015 og kom dermed i selskab med nogle af verdens mest berømte vine. Siden er kvaliteten kun steget og anmelderrosen regner fortsat velfortjent ned over Lavau.

Anmeldelser