2017 Arva Naturalis Verdejo Øko

2017 Arva Naturalis Verdejo Øko
Arva har lavet en flot, frugtig vin på økologisk dyrkede Verdejo-druer, som er et super godt alternativ til oftest langt dyrere New Zealandsk Sauvignon Blanc. Lækker sprød, frisk og saftig med citrus, passionsfrugt og en flot mineralitet.

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK pr. stk.
89,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Spanien
Drue Verdejo
Alkohol 12,5%
Størrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Producent Nej
Region La Mancha
Låg Skruelåg
Beskrivelse

Detaljer

PS Wine Creators
PS Wine Creators er en gruppe vinmagere, der skaber vine på traditionelle spanske druesorter fra udvalgte parceller i flere af Spaniens berømte vinområder. Målet er at skabe så rene og naturlige vine, som overhovedet muligt ved bl.a. at høste økologisk dyrkede druer. I kælderen anvendes særlige teknikker, så de ikke behøver at anvende svovl (svovl forhindrer oxidering af vinen) under gæringen, og dermed kan nøjes med et absolut minimum under aftapningen.

Arva Naturalis
Arva Naturalis kommer af latin og kan oversættes til noget hen af naturlige marker og hentyder til at druerne til vinene dyrkes økologisk med respekt for naturen. Druerne høstes fra højtliggende vinmarker i den bjergrige Cuencaprovins i La Mancha tæt på Middelhavet. Højden modererer varmen, og skaber store temperaturforskelle mellem nat og dag, hvilket forlænger vækstsæsonen og giver druer med større koncentration og aromatisk kompleksitet. Vinen har ligger kortvarigt på egetræsfade og alt i alt resulterer det i dejligt rene, frugtige og druetypiske vine med god friskhed og mineralitet.

Anmeldelser