2017 Arva Naturalis Tempranillo

2017 Arva Naturalis Tempranillo
Arva har lavet en flot, frugtig vin på økologisk dyrkede Tempranillo-druer. En mellemfyldig, lækker blød og frugtig sag med masser af kirsebærfrugt, blomme og let krydderi. Tempranillo i en mere tilgængelig udgave end Rioja og Ribera del Duero; direkte nydelse uden ”modhager”.

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK pr. stk.
89,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Spanien
Drue Tempranillo
Alkohol 13%
Størrelse 75 cl.
Type Rødvin
Producent Nej
Region La Mancha
Låg Skruelåg
Beskrivelse

Detaljer

PS Wine Creators
PS Wine Creators er en gruppe vinmagere, der skaber vine på traditionelle spanske druesorter fra udvalgte parceller i flere af Spaniens berømte vinområder. Målet er at skabe så rene og naturlige vine, som overhovedet muligt ved bl.a. at høste økologisk dyrkede druer. I kælderen anvendes særlige teknikker, så de ikke behøver at anvende svovl (svovl forhindrer oxidering af vinen) under gæringen, og dermed kan nøjes med et absolut minimum under aftapningen.

Arva Naturalis
Arva Naturalis kommer af latin og kan oversættes til noget hen af naturlige marker og hentyder til at druerne til vinene dyrkes økologisk med respekt for naturen. Druerne høstes fra højtliggende vinmarker i den bjergrige Cuencaprovins i La Mancha tæt på Middelhavet. Højden modererer varmen, og skaber store temperaturforskelle mellem nat og dag, hvilket forlænger vækstsæsonen og giver druer med større koncentration og aromatisk kompleksitet. Vinen har ligger kortvarigt på egetræsfade og alt i alt resulterer det i dejligt rene, frugtige og druetypiske vine med god friskhed og mineralitet.

Anmeldelser