2015 Cazal Viel Vieilles Vignes rouge

2015 Cazal Viel Vieilles Vignes rouge
NY ÅRGANG! Parker gav forrige årgang hele 92 points og kaldte den "A beautiful wine, as well as a smoking value". Årgang 2015 er lige frigivet, så den er ikke anmeldt endnu men det er en større årgang og den smager da også om muligt endnu bedre!

Lavet på udvalgte Syrah (78%), Grenache (20%) og Mourvèdre (2%) druer fra op til 90 år gamle vinstokke, som giver en lækker silkeblød rødvin med flot moden frugt, krydderi, fylde og koncentration. Nyd den f.eks. til oksekød, lam, svinekød og fjerkræ.

LÆS MERE UNDER "BESKRIVELSE" NEDENFOR.

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK pr. stk.
119,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Frankrig
Drue Grenache, Mourvedre, Syrah
Alkohol 14%
Størrelse 75 cl.
Type Rødvin
Producent Château Cazal Viel
Region Saint Chinian
Låg Kork
Beskrivelse

Detaljer

Laurent Miquel – Château Cazal Viel
Siden Den Franske Revolution har familien Miquel lavet vin i Languedoc- Roussillon regionen og er blandt de allerbedste og mest innovative producenter i området. Château Cazal Viel er deres vingård i Saint Chinian og her laves fantastiske vine primært på Syrah og Viognier druer med flot modenhed og koncentration, der samtidig har stor finesse og elegance. Vinproducenterne i Languedoc er ofte blevet betegnet som nogle af de mest rebelske i Frankrig og Laurent Miquel er ingen undtagelse. Han blæser på reglerne vedr. tilladte druesorter, høster ofte om natten og er i det hele taget lidt af en original - og det er vinene også. På den gode måde!
Anmeldelser