2014 Lavau Côtes du Rhône rouge

Spar

20 kr

pr. fl.

Finansbureauet.dk
89
Natalie Maclean
2014 Lavau Côtes du Rhône rouge
5 stjerner - "Elegant Côtes du Rhône med læder og solbær i næsen og rund og blød mellemfyldig mund med afdæmpede tanniner og pæne mængder mørk frugt tilsat lidt engelsk lakrids og vanilje."
Finansbureauet.dk

"Extraordinary value" citat Natalie Maclean


En meget frugtig rødvin med indbydende aromatisk duft af solbær, hindbær og jordbær med strejf af viol og peber. Lækker rund smag med sødmefuld, moden frugt, god friskhed, bløde tanniner og en krydret finish. En meget alsidig, let drikkelig rødvin der passer til en bred vifte af retter fra frikadeller til de røde bøffer og som også en fornøjelse at nyde helt uden mad.

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK pr. stk.
99,00 DKK
ved køb af min. 6 fl.
Yderligere information

Yderligere information

Land Frankrig
Drue Nej
Alkohol 13%
Størrelse 75 cl.
Type Rødvin
Producent Nej
Region Rhône
Låg Kork
Beskrivelse

Detaljer

Lavau – familieejet Rhônehus
Lavau familien har lang erfaring med vinproduktion – siden 1895 i St. Émilion i Bordeaux og de sidste 50 år i Rhônedalen. Lavau har gennem årene opbygget venskaber med mange af Rhônedalens dygtige vinbønder og køber i dag druer fra 350 druedyrkere og vingårde, der hellere vil sælge deres druer til Lavau familien end til de lokale kooperativer. Selv ejer Lavau 170 hektar vinmarker i Rhônedalens mest prestigiøse appellationer.

Anmelderrost topkvalitet
Siden 2000 har brødrene Benoît og Frédéric Lavau stået ved roret og de har løftet vinhuset til helt nye højder. Med deres flotte klassiske, traditionelle vine, har de imponeret verdens mest anerkendte internationale anmeldere med deres høje kvalitet – ikke mindst til prisen. At vinene overleverer når det kommer til kvalitet gjorde bl.a., at deres Gigondas stormede ind på Wine Spectator’s berømte Top 100 liste i 2015 og kom dermed i selskab med nogle af verdens mest berømte vine. Siden er kvaliteten kun steget og anmelderrosen regner fortsat velfortjent ned over Lavau.

Anmeldelser