2010 Dominio de Valdelacasa, Toro

91
Guía Peñin
2010 Dominio de Valdelacasa, Toro
Dominio de Valdelacasa er en kraftig og intens men samtidig bemærkelsesværdig elegant vin. Dyb rubinrød med intens duft af modne brombær, jordbær og solbær med nuancer af vanilje, friske mandler og mineralske noter af granit. En flot fyldig Tempranillo med masser af mørk bærfrugt, modne og silkebløde tanniner og noter af lakrids og mørk chokolade. En raffineret åre af friskhed og mineralitet giver den kraftige vin elegance. En lang og blød eftersmag afslutter denne dejlige vin.
Lagret i 8 måneder på 100% franske egetræsfade.

Ekstra Bladets anmelder skriver: "...masser af frugt i smagen med brombær, lakrids, tobak og vanilje. Vellavet vin med bløde venlige tanniner."

Lagerstatus: På lager

169,00 DKK pr. stk.
169,00 DKK
Yderligere information

Yderligere information

Land Spanien
Drue Tempranillo
Alkohol 14%
Størrelse 75 cl.
Type Rødvin
Producent Bodegas Frontaura
Region Toro
Låg Kork
Beskrivelse

Detaljer

Under navnet Bodega del Palacio de los Frontaura y Victoria, til daglig kaldet Frontaura, etablerede Ulpiano Gonzales og hans hustru Camino Pardo i 1996 Frontaura vingården. Familiens historie i vinbranchen går århundrede tilbage. Tidligere blev deres vine solgt til kooperativer, men i 1996 besluttede de at udnytte deres kendskab til den vin som de i generationer har produceret i 3 af Spaniens mest kendte områder – Rueda, Toro og Ribera de Duero. Familien har etableret et moderne og imponerende vineri i Ribera del Duero, hvor Camino Pardo står for den daglige drift. Med 13 hektar i Ribera del Duero og 120 hektar vinmarker i Toro, hvoraf nogle af vinstokkene er mere end 100 år gamle (pre-phylloxera), forstå man potentialet for beslutningen om at lave deres egen vin. Camino Pardo har siden indført en streng kvalitetskontrol i alle led af produktionen fra vinmark til flaske. Så pedantisk er hun, at Bodegas Frontaura, har deres egen vejrstation i vinmarken, som hele tiden måler fugtighed, temperatur, og vindhastighed blandt vinstokkene. Intet overlades til tilfældighederne på Frontaura og resultatet er en serie af kraftige og intense men samtidig elegante kvalitetsvine. Utrolig meget vin for pengene!
Anmeldelser